werk,gemeente,corona,crisis,jobcoach

diensten

jobcoaching jobhunting

Jobcoaching

 Een jobcoach biedt begeleiding aan kandidaten die ver van de arbeidsmarkt staan. Door het bieden van begeleiding zorgt hij er (uiteindelijk) voor dat zij weer aan het werk gaan. Denk hierbij aan kandidaten met beperkingen (o.a. gehandicapten), kandidaten met psychische problemen, jongeren met een strafblad, kandidaten met een WAO/WIA, WWB, WW of Wajong uitkering. World For Work heeft dit soort jobcoaches.

jobhunting jobcoaching

jobhunting

We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals u helpen, elke dag weer. Om te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt werken. Onze diensten kunnen worden toegespitst op uw doelen, uw bedrijf of uw project. We zijn gespecialiseerd in het 'out of the box' denken! Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw project tot leven te wekken, laat ons team dan een unieke oplossing voor u bedenken.

trainingen training social return

Trainingen 

World For Work geeft trainingen aan bedrijven, instanties en particulieren- De trainingen hebben o.a. betrekking op effectieve communicatie en het behouden of verkrijgen van werk. Goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk om effectief te kunnen communiceren. Niet alleen de inhoud van uw verhaal is dus belangrijk maar ook de manier waarop u het vertelt. Hierbij is het van belang de aandacht van uw gesprekspartner(s) vast te houden- U kunt uw communicatieve vaardigheden versterken en/of verbeteren door het volgen van een van onze aangeboden trainingen.

counseling interventie behandeling social return

Counseling

Counseling is een vorm van professionele persoonlijke begeleiding.

Counseling van World For Work richt zich op begeleiding van een kandidaat die door of op het werk in een situatie terecht is gekomen die als pijnlijk, ongemakkelijk of ongewenst wordt ervaren. Counseling is er op gericht om deze problemen en situaties, inzichtelijk te krijgen. Door dit inzicht leert de kandidaat beter omgaan met de bestaande problemen en zal uiteindelijk in staat zijn deze zelfstandig op te lossen.

bemiddeling arbeidsbemiddeling werk werkloos social return

bemiddeling

Arbeidsbemiddeling wil niets meer zeggen dan dat werknemers en werkgevers met elkaar in contact moeten komen om uiteindelijk werk te vinden. Er zijn een aantal manieren hoe werknemers en werkgevers met elkaar in contact kunnen komen.

Zo ook met de kandidaat van Werk en Inkomen Lekstroom uit Nieuwegein Roy Dupree. Lees verder over zijn kans door zijn passie en motivatie.

"Lees verder"

download het hele artikel!