werk,solliciteren,corona

  World For Work heeft oog voor beide kanten van de arbeidsmarkt!


werkloosheid werk werkgevers coaching schoolverlaters studenten stage stageplek stagebedrijf PO VO Hogeschool VMBO social

World For Work helpt uw schoolverlaters een baan vinden!


De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot. Meer dan een 300.000 Nederlanders staan geregistreerd als werkzoekend ( WW ) en een steeds groter deel daarvan bestaat uit jongeren. Zij zijn extra kwetsbaar op de arbeidsmarkt doordat ze weinig tot geen ervaring bezitten en zich vaak niet goed weten te presenteren.

Wat heeft World for Work mij te bieden?
Scholen worden steeds sterker afgerekend op hun prestaties. De gemiddelde tijd die schoolverlaters nodig hebben om een baan te vinden is een van de prestatie-indicatoren. Door schoolverlaters een platform aan te bieden waar zij tegen een sterk gereduceerde prijs een pakket diensten aan te bieden dat de toegang tot de arbeidsmarkt verbetert, kunnen ROC’s bijdragen aan het verkorten van de tijd die nodig is om een stagebedrijf of baan te vinden. De gunstige effecten die dat kan hebben op de instroom van leerlingen komt de hele instelling ten goede (behoud van werkgelegenheid en studierichtingen, betere bezettingsgraad, meer zelfvertrouwen, etc.)

Wat doet World for Work voor schoolverlaters?
ROC’s kunnen ons opdracht geven om het platform op te zetten dat school­verlaters helpt succesvol de arbeidsmarkt te betreden. Na aanmelding op het platform doorloopt de schoolverlater een aantal stappen om zijn presentatie te verbeteren en beter inzicht te krijgen in zijn mogelijkheden. Het totale traject bestaat uit vijf stappen:

  • aanmelding en invullen profiel
  • opnemen video-cv
  • cv-hulp
  • sollicitatie-coaching
  • inhoudelijke coaching, gericht op ontdekken en benutten van mogelijkheden
  • Non-verbale training


De eerste twee stappen worden altijd in die volgorde als eerste doorlopen, van de overige stappen kan de deelnemer zelf de volgorde bepalen.

Nader kennismaken of direct deelnemen?
Wilt u meer informatie over ons platform voor schoolverlaters, dan brengen wij u graag een bezoek. Of bent u nu al overtuigd en wilt u direct het platform voor uw ROC inrichten? Bel voor informatie of een afspraak met t: 088 00 345 55 od meld je hieronder aan!

werkloosheid werk werkgevers coaching schoolverlaters studenten stage stageplek stagebedrijf PO VO Hogeschool VMBO

World For Work haalt het beste in je naar boven.Daardoor maak je meer kans!

Het is niet leuk om geen werk te hebben. Maar het is pas echt erg als je het gevoel hebt dat er voor jou geen werk is. Omdat de arbeidsmarkt nu eenmaal in het voordeel werkt van de mensen die al een baan hebben. World For Work wil daar wat aan doen. 
Door jou als werkzoekende te helpen om je beter te presenteren, maar ook door je in contact te brengen met bedrijven en zonder vooroordelen te kijken naar wat jouw mogelijkheden zijn.


Want de meeste mensen kunnen veel meer dan je zou denken als je alleen maar naar hun diploma’s en certificaten kijkt. Wij helpen jou om werkgevers daarvan te overtuigen.

 Maar de eerste stap moet je zelf zetten: je aanmelden bij World For Work. Dat kost je alleen een paar minuten van je tijd. 

werkloosheid werk werkgevers coaching schoolverlaters studenten stage stageplek stagebedrijf PO VO Hogeschool VMBO social

World For Work helpt talenten aan het werk!


Het MKB was de afgelopen tien jaar de grote banenmotor van de Nederlandse economie. Toch worden werkgevers in het MKB nog vaak over het hoofd gezien. Door ambitieuze werkzoekenden maar ook door de overheid. World for Work heeft wel oog voor hun specifieke wensen en behoeften. Wij combineren de kracht van kleine en middelgrote werkgevers door oplossingen te bieden die nu alleen voor grotere werkgevers zijn weggelegd.

 We helpen hen bij de presentatie op de arbeidsmarkt, stimuleren het investeren in scholing en opleiding en begeleiden werknemers van werk naar werk. En we brengen ze in contact met werkzoekenden die ze zelf moeilijk kunnen bereiken. Ons doel: betere aansluiting van vraag en aanbod, zodat de beschikbare arbeidskracht optimaal wordt benut. Terwijl de eerste generatie babyboomers al met pensioen gaat, is dat geen overbodige luxe 

Bent u werkgever in het MKB en gelooft u ook in de kracht van samenwerking? Meld u dan nu aan als deelnemer van World for Work. Deelname is gratis, u betaalt alleen voor het gebruik van extra diensten.

Meer weten?

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.