Verslaafd? 

Door onze deelname in de Raad van Toezicht  bij Stichting CVVZ verslavingskliniek,kunnen wij instanties als gemeenten en UWV ontzorgen in het begeleiden van verslaafden en chronisch zieken.

In november 2018 werd een eigen WTZi-instelling opgericht onder de naam Stichting CVVZ. Naast interventies kunnen cliënten nu volledig zelf worden behandeld. Hiermee werd de dienstverlening uitgebreid en nam de kwaliteit van de dienstverlening toe. 

 Stichting CVVZ bied de productgroepen ambulant, dagbehandeling, klinisch en nazorg aan, onderverdeeld in meerdere zorgpaden. De behandeling is hierbij gericht op herstel dat vier aspecten kent: klinisch herstel, functioneel herstel, maatschappelijk herstel en persoonlijk herstel. 

 Stichting CVVZ is een specialistische GGZ-instelling welke zich voornamelijk inzet voor mensen met een verslavings- en/of doseringsprobleem.  Stichting CVVZ biedt verzekerde en private zorg.

Verslaafd,Mensentuin,De Sleutel, Utopia en Het Rotterdam Project met o.a. Beau van Erven Dorens, Peter van de Vorst en Ali-B