personeelsbemiddeling


personeelsbemiddeling

Personeelsbemiddeling wil niets meer zeggen dan dat werknemers en werkgevers met elkaar in contact moeten komen om uiteindelijk werk te vinden. Er zijn een aantal manieren hoe werknemers en werkgevers met elkaar in contact kunnen komen.

De belangrijkste zijn:

  • Personeelsadvertentie
  • Relationele netwerken (onder andere familie en kennissen)
  • Open sollicitaties
  • UWV werkbedrijf
  • Uitzendbureau
  • Detacheringsbureau
  • Websites zoals INDEED, Nationale Vacaturebank of Monsterboard
  • Sociale Media zoals LinkedIN, Instagram, Facebook, TikTok en Twitter


Toch blijkt in de dagelijkse praktijk dat het succesvol samenbrengen van werknemers en werkgevers erg lastig is. Er vinden geregeld acties plaats, maar deze leveren vaak niet het gewenste resultaat. 

World For Work biedt hulp bij het samenbrengen (matchen) van werknemers en werkgevers. Wij zijn  van mening dat onze methode ervoor zorgt, dat beide partijen succesvol samen worden gebracht World For Work brengt eerst in kaart welk werk aansluit bij uw kennis, vaardigheden en mogelijkheden. Zo ontstaat er van u een "profiel", wat voor ons de basis is om te bepalen welke begeleiding voor u van toepassing is. De vorm van de begeleiding hangt vervolgens af van je situatie en wensen. Je kunt o.a. begeleiding krijgen bij (sollicitatie)gesprekken, het opstellen van een CV en/of sollicitatiebrief of video-cv maar er kan ook een (nieuwe) beroepskeuze worden gemaakt. 

Mogelijk kom je in aanmerking voor een sollicitatietraining, scholing of cursus. leder re-integratiebedrijf heeft zijn eigen kwaliteiten en specialisaties, World For Work onderscheidt zich vooral door de zeer persoonlijke en laagdrempelige benadering en zijn grote netwerk aan werkgevers. Door goed gebruik te maken van dit netwerk heeft World For Work een goed beeld van de aangeboden arbeidsplaatsen, en welke van onze kandidaten daar het beste op zou kunnen passen. Verder verlopen alle contacten via World For Work, zodat er geen sprake is van verlies van tijd of motivatie.

 
Meer weten?

detachering werving selectie werkloos arbeidsbemiddeling jobcoach werkcoach werkzoeken