video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv videoimpressie videocoach social
video-cv,video,beeld,cvvideo,cvpitch
video,videocv,cvpitch,solliciteren,videopitch
videocv,videopitch,pitch,solliciteren
solliciteren,pitch,videocv,video-cv,vidoepitch
video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv
video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv
solliciteren,pitch,videocv,video-cv,vidoepitch
video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

 FOTO &FILM PRODUCtie

toch kunnen solliciteren met behulp van een video-cv tijdens deze Coronapandemie 

" werkt "! 

Zo produceren wij als grootste filmproducent van Nederland van video-cv's voor werkzoekenden en ZZP-ers door heel Nederland.

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv social return

Video presentatie!

Sinds de oprichting van World For Work, bieden wij diensten op het gebied van arbeidsbemiddeling, coaching en trainingen. Na het bouwen en verkondigen van de toegevoegde waarde is er op alle fronten sinds eind 2008 een gestage groei ingezet en is de naam Video-CV een begrip geworden in de arbeidsmarkt. De toekomst op het gebied van het vinden van personeel zal er geheel anders uitzien, nu de doorbraak van beelden via het Internet en mobiele communicatie een feit is. World For Work komt tegemoet aan deze veranderingen door beelden met mobiele communicatie en internet te combineren en toe te passen in de arbeidsbemiddeling. Met meer dan 12.000 geproduceerde  videopresentaties is World For Work de grootste video-cv producent van Nederland voor verschillende doelgroepen. Wij ontzorgen gemeenten, SW-bedrijven en andere instanties in het produceren van dit instrument. 

In deze coronapandemie doet het video-cv zijn werk! Bij navraag is gebleken dat werkgevers het in deze tijd erg prettig te vinden kandidaten door middel van een video-cv eerst te kunnen beoordelen. Een simpele "KLIK"op de link en men weet gelijk wie er achter het cv zit. Fysieke sollicitatiegesprekken worden in de corona periode bijna  overal beperkt.  

PRAKTIJK VOORBEELD

Het video-cv is een nieuwe manier van solliciteren met behulp van beeld. In Nederland is erg veel sprake van discriminatie, met name bij bedrijven. Veel sollicitaties worden afgewezen of wordt er niet eens gereageerd door het bedrijf, en dat alleen door de naam, leeftijd of beperking  van de sollicitant!  Een video-cv is er om deze vorm van discriminatie te voorkomen. Een video-cv is een persoonlijke presentatie die niet door middel van tekst wordt gemaakt, maar door middel van beeld, een echte video presentatie van jezelf. Degene die een video-cv wilt maken gaat voor een camera staan en verteld iets over zichzelf, zijn passie, hobby’s en bij ons ondersteund door een regisseur. Dus niets over de inhoud van je cv! Je moet immers aan tafel komen bij de werkgever, dus presenteer jezelf en laat voor de werkgever een onvergetelijke indruk achter. 

EXPERIMENT

In het verleden hebben we ook onderzoek gedaan met verschillende kandidaten.  Als eerste hadden we een buitenlandse kandidaat laten solliciteren met een normaal cv, hierop werd niet gereageerd. Daarna hebben we een video-cv gemaakt met dezelfde kandidaat en gemaild naar hetzelfde bedrijf dat niet had gereageerd. Een paar dagen later werd die zelfde kandidaat toch uitgenodigd voor een gesprek. Zo zien we dat beeld toch steeds belangrijker wordt in onze samenleving en een videopresentatie een grote toegevoegde waarde heeft in het bemiddelen van kandidaten! 

FINANCIEEL

Op financieel gebied zal het video-cv ook veel invloed hebben. Zo zal het video-cv tijd en geld gaan besparen voor werkgevers en werkzoekenden. Recentelijk werd in de media gesproken dat een groot percentage van de mensen met een buitenlandse achternaam moeilijk aan een baan of stage komen. De werkgever zou gelijk een beeld kunnen krijgen van de kandidaat en zo kunnen beslissen of de kandidaat een goede houding heeft en de juiste overtuiging bezit die de werkgever nodig heeft voor zijn openstaande vacature. Op deze manier kunnen werkgevers veel tijd en geld besparen. Door een videopresentatie heb je als werkgever snel een beeld van de kandidaat en ben je oprecht geïnteresseerd in de kandidaat. 

HET PROBLEEM

 Het probleem van onze maatschappij is dat mensen met een buitenlandse achternaam, 50 plus zijn of een beperking hebben veel moeilijker aan een baan komen. Dit zorgt ervoor dat leerlingen bijvoorbeeld niet aan een stage komen en dus voor een andere opleiding moeten kiezen, wat dus voor hun ouders extra tijd en geld kost. Geld en tijd zijn een luxe die niet iedereen heeft.  Om aan geld te komen moet je werken, als je niet wordt aangenomen, omdat je een buitenlandse achternaam of welke beperking dan ook, dan kan je ook moeilijk aan geld komen voor een andere opleiding komen. Zo ook voor de andere doelgroepen,ook hier ervaart men deze problematiek.

De nadelen van webcams, smartphones en Apps

 • Beeld en geluid komen niet overeen
 • Slechte beeldkwaliteit
 • Tijdens de opname kan iemand niet zien wat er achter 

         (ruis en afleiding) hem of haar gebeurd

 • Vreemde omgevingsgeluiden worden ook opgenomen
 • Bestanden worden minder goed ontvangen
 • Een kandidaat stuurt het verkeerde filmpje en de verkeerde versie
 • Geen begeleiding van professionals
 • Een talent weet niet waar het bij de werkgever waar hij

         solliciteert om gaat

 • Een werkgever ontvangt graag een professioneel cv, dus ook een

         professioneel filmpje

 • Het filmpje kan makkelijk gedeeld worden op Youtube en
  andere platformen, dat maakt een talent kwetsbaar
 • Firewalls van bedrijven houden meegestuurde bijlages ( filmpjes en foto's ) tegen en komen vervolgens dus niet bij de werkgever aan.


 DE OPLOSSING

 De oplossing van het probleem ligt in onze handen. Wij weten dat een video-cv het probleem zal oplossen, omdat een video-cv, solliciteren makkelijker maakt, én ook zal helpen om mensen met een buitenlandse achternaam, 50 plus en kandidaten met een beperking aan een baan zal  helpen. Want achter deze doelgroep zit veel meer!

Privacy

Onze videopresentaties worden goed beveiligd. De video’s zijn niet
downloadbaar voor derden aan wie de internetlink wordt verstrekt.
We verzekeren dat de video alleen wordt gebruikt voor het doel
waarvoor deze is opgenomen. Zo tekenen onze kandidaten een quitclaim in het kader van de privacyreglementen AVG. De video-cv's zijn niet van buitenaf te bekijken bekijken, men heeft alleen toegang tot kijken via de link. Deze link zal alleen door kandidaat of de desbetreffende instantie kunnen worden gebruikt.

DE MARKT

In de Verenigde Staten wordt het video-cv al jaren gebruikt en langzaam maar zeker komt het video-cv ook naar Nederland. In Nederland zijn er geen tot weinig bedrijven die met het video-cv werken. Dus de markt ligt erg open voor dit istrument. Steeds meer bedrijven eisen  vraag naar het video-cv, omdat het video-cv nog niet echt bekend is in Nederland. Dit zou echter kunnen veranderen met de juiste campagnes. Mensen zullen vroeg of laat inzien dat het video-cv dé nieuwe manier van solliciteren is! 

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv social return

toekomst

VISIE

De toekomst op het gebied van het vinden van personeel zal er geheel anders uitzien, nu de doorbraak van beelden via het Internet en mobiele communicatie een feit is. Tevens zullen schaarste op het gebied van personeel en de toename van flexibilisering op het gebied van werving en selectie ons dwingen om anders te denken en te handelen. Video-CV komt in belangrijke mate tegemoet aan deze veranderingen door beelden met mobiele communicatie en internet te combineren en toe te passen in de arbeidsbemiddeling.


MISSIE

De diensten die wij leveren vormen tezamen een unieke combinatie in de   arbeidsbemiddeling. Voor de werkgevers zijn wij partner voor het vinden van de   juiste kandidaat. Als een van de eerste arbeidsbemiddelaars zetten wij de   techniek van beeld in bij het vinden van de juiste kandidaat op de juist plek. Wij beschikken daarvoor over een groot databestand met cv’s. Voor  werkzoekenden zijn wij partner voor het vinden van de juiste baan en organisatie. Werkzoekenden kunnen zich op video presenteren. Wij   monteren de presentatie en tonen deze met toestemming van de kandidaat. Via onze website kunnen werkgevers en kandidaten ons makkelijk bereiken en worden snel geholpen. World For Work heeft een innovatief karakter. Door vernieuwing, innovatie en ontwikkelingen, verhogen wij continue onze kwaliteit.


STRATEGIE

Naast ons streven om winstgevende diensten te leveren, nemen wij onze   maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk om een   positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving en mensen van dienst te zijn   die werkzoekend zijn of re-integreren op de arbeidsmarkt. In dit kader heeft  World For Work een unieke samenwerking met het instanties, waarbij werkzoekenden of mensen die hun baan dreigen te verliezen de mogelijkheid krijgen om een video cv te maken. Tevens bemiddelen wij voor werkzoekenden en/of mensen die hun baan   dreigen te verliezen.

waarom solliciteren met een videopresentatie

Solliciteren via een video wordt steeds populairder. Het vertelt meer over iemands persoonlijkheid dan alleen een cv. We zijn vandaag de dag constant online en kijken nog steeds uren tv per dag. Eigenlijk kunnen we niet meer zonder (bewegend) beeld. Met een video laten kandidaten zien dat ze met de tijd meegaan en presenteren ze zichzelf op een unieke manier. Uiteraard kan een kandidaat zelf een video opnemen. Dankzij smartphones en het succes van vloggers weten we hoe makkelijk en snel je zelf iets kunt monteren. Maar om professioneel over te komen en een streepje voor te hebben op de concurrentie raden wij een videopresentatie van een bepaalde kwaliteit aan. We zijn in staat om grote projecten snel, professioneel en met oog voor detail en iemands persoonlijkheid op te leveren. Zo is iedere video uniek.


De voordelen van een videopresentatie

Naast dat solliciteren met een video vooroordelen wegneemt over moeilijk bemiddelbare groepen, zijn er meer voordelen.

 • Het is een unieke, professionele aandachtstrekker waarmee een werkzoekende zich onderscheidt van de concurrentie.
 • Het gaat er niet om hoe knap iemand is, veel belangrijker iemands enthousiasme, charisma, uitstraling en overtuiging.
 • Zo zien bedrijven veel beter of iemand past bij de organisatie.
 • Het bespaart tijd tijdens het selectieproces, werkgevers hebben na het zien van de video direct een beeld van een kandidaat en of hij of zij past bij het bedrijf.
 • Er is een snellere uitstroom van werkzoekenden, dit bespaart instanties en bedrijven uiteraard ook kosten.
 • Een video zorgt voor zelfvertrouwen bij de kandidaten, dit zorgt voor een positief effect tijdens een sollicitatiegesprek bij een potentiële nieuwe werkgever.
 • De video zorgt voor een complete 1e indruk: beeld, geluid, kennis en ervaring komen in 1 presentatie naar voren.
 • Snel resultaat, veel werkzoekenden hebben dankzij een videopresentatie binnen 3 maanden een baan.
 • De video is makkelijk de delen via mail en social media (als de kandidaat hier toestemming voor geeft of zelf of dit zelf distribueert).
 • Vooroordelen bij werkgevers worden weggenomen.


WELK PRODUCT MOET IK KIEZEN?

Video-CV is een dynamische presentatie van ongeveer een minuut.
Het product kan gebruikt worden naast je CV.

Wij bieden drie verschillende producten:


Video-Pitch plus
Een Video-Pitch is een korte pitch van 20sec waarin je aangeeft wie je bent wat je wil en opdrachtgever kies mij. Met één dynamisch beeld en één foto.
( Voor consumenten )

Video-Impressie
Een Video-Impressie is een korte impressie van 30sec waarin je verteld wie je bent wat je hobby’s zijn en wat je zoekt. Met een tweetal dynamische beelden en tweetal foto’s.

Video-CV
Een Video-CV is een presentatie van 60sec waarin je verteld wie je bent, wat je hobby’s zijn, hoe je de brug tussen hobby en werk legt, naar wat voor een baan je op zoek bent en opdrachtgever kies mij. Met dynamische beelden en meerdere foto’s.

VOOR WIE?

 • ZZP-ers
 • Werkzoekenden
 • Studenten 
 • Wajong / WIA kandidaten ( doelgroepregister )
 • Outplacement ( reorganisatie kandidaten )
 • Re-integratie 
 • Statushouders
 • Kandidaten van werk naar werk


Zo beschikt World For Work over een eigen studio met greenscreen waar de opnames kunnen plaatsvinden. Iedere kandidaat wordt volledig ondersteund in het opnemen van zijn of haar videopresentatie.

Bestandformat:

 • Mp4
 • Mov ( Apple )
 • Andere formaten op aanvraag


Ontzorgen met Social Media:

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • Printerest
 • LinkedIN
 • YouTube-kanaal opzetten


Verdere uitleg over onze aanpak?  ( mail ons )

 

Prijzen op aanvraag! 

Meld je aan voor het maken van een video-cv, Wij helpen je verder!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

hoe plaats ik mijn video-cv op social-media?

Ervaring met ons instrument video-cv

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Joop Koch, arbeidsbemiddelaar en accountmanager bij de gemeente Nieuwegein, was aanvankelijk sceptisch. “zo’n opname maken is best prijzig”, zegt hij. Maar nadat Koch voor enkele moeilijk plaatsbare werkzoekenden een filmpje had laten maken bij wijze van proef en succes boekte, is hij om. – bron Telegraaf 

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Ook gemeente Diemen ziet kansen. “Wij gebruiken het voor zowel ouderen als jongeren die in de bijstand zitten”zegt Melahat Polat. “Het gaat dan om kandidaten bij wie het klassieke cv hen belemert om bij een reguliere sollicitatie eruit gepikt te worden: mensen met een gat in hun cv of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van de eerste 17 videofilmpjes die we hebben laten maken, hebben er 10 meteen een baan gevonden. ”

 – bron Telegraaf 

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv
video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie ideeën en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Binnen het UWV had men gemiddeld een uitstroom van 1,4%. Men had voornamelijk te maken met ‘moeilijk bemiddelbare’ kandidaten die soms al meer dan drie jaar werkloos waren. Onze organisatie werd benaderd door het UWV voor een pilot-traject om te kijken naar de effectiviteit van het hulpmiddel. Op de groep van 69 werkzoekende was de uitstroom gemiddeld 1,4%, dit is door middel van de video-cv’s naar 8,7% gegroeid.

 

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Het UWV in de regio Haaglanden is onlangs gestart met een pilot waarbij mensen met een wajong-uitkering via een video-cv gepresenteerd worden aan een mogelijk toekomstige werkgever. Werkgevers denken niet als eerste aan Wajongeren als zij op zoek zijn naar personeel, toch is het een doelgroep waar veel arbeidspotentieel in zit”, stelt Ruben Ham, senior adviseur werkgeversdiensten van UWV Haaglanden. “Managers zijn vaak huiverig om hen aan te nemen, omdat ze denken dat deze mensen veel extra begeleiding nodig hebben.Met de filmpjes kunnen we vooroordelen wegnemen en werkgevers prikkelen verder te kijken dan hun neus lang is.”  – bron Telegraaf 

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Beeld zegt veel meer dan duizend woorden! Capability maakt gebruik van het instrument video-cv om kandidaten die worden begeleid vanuit outplacementtrajecten en in spoor2 zitten sneller te helpen aan een betaalde baan.

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Kandidaten hadden nooit verwacht dat het maken van een videopresentatie zo makkelijk was. De groep van honderd bijstandgerechtigden vonden het een feest om hiervoor in aanmerking te kunnen komen. 

Kandidaten hadden nooit verwacht dat het maken van een videopresentatie zo makkelijk was. De groep van honderd bijstandgerechtigden vonden het een feest om hiervoor in aanmerking te kunnen komen. 

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv studenten werkloosheid

Je onderscheidt je echt met dit hulpmiddel. zo’n filmpje bij je sollicitatie valt op”, zegt Anja van den Einden van ROC Midden Nederland. Zij gebruikt de gefilmde pitches om stageplekken te kunnen regelen voor de leerlingen van het Business and Administration College. Dat is vaak moeilijk voor hen, zeker als ze een niet Nederlandse naam dragen. “Bovendien hebben die pubers ook een grote gene om zichzelf te presenteren. Maar de resutaten die we met deze filmpjes behalen zijn heel positief. Ze komen authentiek en spontaan over. Wij verwachten zo meer werkgevers te kunnen interesseren om een stagiair in dienst te nemen.”
– bron Telegraaf 

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.

video-cv videopresentatie cvvideo videopitch videospot spotvideo videopitch spotcv videocv

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.